با افتتاح نخستین شتابدهنده تخصصی حوزه آموزش و فناوری " تتا "
کسب و کارهای نوپا در حوزه فناوری و نوآوریهای آموزشی حمایت میشود
نخستین شتابدهنده تخصصی حوزه آموزش و فناوری نوآورانه کار خود را آغاز کرد. شتابدهی و حمایت از کسب وکارهای نوپای حوزه ( فناوری-آموزشی) کار این شتابدهنده تخصصی است.
داده نما: از ارابههای آهنی تا واگنهای غول پیکر
حمل و نقل ریلی یکی از کاربردیترین انواع حمل و نقل در دنیا است. نسل تقریبا قدیمی از صنعت جابجایی که به زندگی شهری ورود کرد.
برگزاری شانزدهمین نشست کارگروه ارزیابی فرصت های کرونا
آقامحمدی: تاب آوری افراد و مشاغل آسیب دیده از کرونا باید افزایش یابد /نیازمند نظام بیمه ای قوی برای آسیب دیدگان از شرایط کرونایی هستیم
رئیس کارگروه ارزیابی فرصت های کرونا با اشاره به اینکه کرونا باعث تحت تاثیر قرار گرفتن مشاغل خرد در کشور شده است؛ گفت: باید با شناسایی دقیق افراد فعال در این حوزه، بتوانیم ایمن سازی قوی و سازمان یافته ای از قشر ضعیف جامعه داشته باشیم.
افتتاح «ویتا» و حیاتی دوباره برای تجهیزات پزشکی؛ ستاری: دانشبنیانها توانمندی خود را در ارتقای سلامت جامعه نمایان کردند
مرکز نوآوری «ویتا» با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییسجمهوری افتتاح شد. این مجموعه فناور با تعمیر، احیا و بهینهسازی تجهیزات پزشکی، ثروت را به چرخه اقتصاد پزشکی و حیات دوباره را به تجهیزات این حوزه برگرداند و سلامت را ارمغان جامعه میکند.
مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری خبر داد:
650 پایاننامه داوطلب شرکت در«پاناسه» شدند/حضور بیش از 100 دانشگاه
دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانشبنیان از حضور بیش از بیش از 650 پایاننامه در رشتههای گوناگون و از 100 دانشگاه کشور در جشنواره ملی پایاننامههای سه دقیقهای دانشجویی«پاناسه» خبر داد.
جشن «هزاره شرکت خلاق»؛
استارتاپها و فناوران برتر صنایع خلاق تقدیر میشوند
پرویز کرمی رئیس شورای سیاستگذاری «جشن هزاره شرکت خلاق» گفت: استارتاپها و شرکتهای منتخب در این رخداد علاوه بر تقدیر و دریافت جوایز نقدی، از بستههای حمایتی اختصاص یافته نیز برخوردار میشوند. همزمان با این رویداد، جشنواره «خلاق برتر» نیز برگزار میشود.
وبینار تخصصی «توسعه عمرانی پارکهای علم و فناوری» برگزار میشود
پارکهای علم و فناوری بازوی توانمند معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری برای توسعه هر چه بیشتر زیستبوم نوآوری در کشور محسوب میشوند. با توجه به اهمیت این مراکز، وبیناری تخصصی برای «توسعه عمرانی پارکهای علم و فناوری» با حمایت ستاد توسعه فرهنگسازی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و بنیاد توسعه نوآوری و فناوری محمود شیخ زینالدین برگزار میشود.
30 میلیون بازدید؛ کاریکاتوریستها هنرمندانه با کرونا مبارزه کردند
روزهای آخر سال 98 بود که شیوع بیماری کرونا هه کشورها را غافلگیر کرد. یک ویروس ناشناخته از خانوادهای آشنا که درمانی برای آن نبود. روزهایی که با مشکلات سلامتی، اقتصادی و اجتماعی همراه شد و مردم را خانهنشین کرد. اما هنرمندان کشور بیکار ننشستند و با انتشار فراخوانی همه هنرمندان دنیا را به «مسابقه بینالمللی کارتون و کاریکاتور ما کرونا را شکست میدهیم» فراخواندند.
فناوران نیازمندیهای صنایع دریایی را در 3 حوزه پاسخ میدهند
استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان و واحدهای صنعتی فناور یکی از اقداماتی است که رویداد ملی «تقاضا محور صنایع دریایی» دنبال میکند تا شاهد رفع نیازهای فناورانه کشور در این حوزه باشیم.
کرمی در مصاحبه با روزنامه فرهیختگان:
استانداردسازی دانش بنیان ها؛ صیانت از کالای ایران ساخت
دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری در گفتوگو با «فرهیختگان» با اشاره به مشکلات شرکتهای دانشبنیان در زمینه اخذ گواهینامه استاندارد میگوید: «تا پیش از سال 95 اصلیترین مشکل فعالان زیستبوم فناوری کشور، دریافت گواهینامه استاندارد بود، چراکه طبق قانون، سازمان استاندارد ملی ایران تنها به کالایی نشان استاندارد ارائه میداد که به تولید انبوه رسیده باشد. برای مثال اگر قرار بود نشان استاندارد به یک محصول ارائه شود، سازمان ملی استاندارد پس از بررسی انواع محصولات موجود در بازار و ارزیابی کیفیت آنها استانداردهای لازم را ارائه و مجوز درج آرم استاندارد را بر روی محصول موردنظر صادر میکرد. طبیعتا شرکتهای دانشبنیانی که اقدام به تولید یک محصول دانشبنیان کردهاند و محصول تولیدشده در حد نمونه آزمایشگاهی است، از یکسو قادر به تولید انبوه نبودند و ازسوی دیگر امکان دریافت استاندارد را در مرحله نمونه آزمایشگاهی نداشتند. در چنین شرایطی طبیعی است که هیچ سرمایهگذاری نیز ریسک سرمایهگذاری در تولید محصولی را که هنوز استانداردهای لازم را کسب نکرده است، نمیپذیرد.»